Voor een gezond en vitaal lichaam

Nano CellCare Therapie

Nano CellCare is een innovatieve technologie die lichaamseigen hyaluronzuur, essentiële mineralen uit de Dode Zee en vitamine C omzet in nanodeeltjes. De stoffen worden via verneveling op de huid aangebracht, waardoor het lichaam tot op celniveau kan worden gevoed en hersteld.

Deze therapie kan helpen bij het verminderen van rimpels, het verbeteren van de huidtextuur, het verkleinen van de poriën en het egaliseren van de teint. Het resultaat is een gezondere, jeugdigere uitstraling.


Naast het verbeteren en verjongen van de huid, heeft Nano CellCare therapie nog verschillende andere voordelen. Het kan helpen bij het verminderen van acne en acne littekens, het hydrateren van de huid, het verminderen van pigmentvlekken en zonneschade, het verstrakken van de huid en het stimuleren van de productie van collageen en elastine. Bovendien kan het de algehele gezondheid en vitaliteit van de huid verbeteren door de celregeneratie te bevorderen en de natuurlijke afweermechanismen van de huid te versterken.

Nano CellCare Therapie Abonnement

Voor het beste resultaat dien je meerdere sessies van de nano CellCare therapie te ondergaan. Hiervoor bieden bij een abonnement met 10 beurten aan voor €1500,-. Dit abonnement is doorlopend te gebruiken en kan in termijnen betaald worden. Contacteer ons voor meer info.