NIEUW !

Massage


RELAX MASSAGE : Voel de spanning wegvloeien en kom volledig tot rust tijdens deze luxueuze behandeling met warme olie. Laat uzelf onderdompelen in een oase van rust en welzijn.

SPORTMASSAGE : voor een optimaal herstel en prestatie ! Deze massage richt zich op het losmaken van gespannen spieren, het verbeteren van de flexibiliteit en het bevorderen van een gezonde doorbloeding. Kom langs en geef uw lichaam de verzorging die het verdient. U bent slechts één sessie verwijderd van een veerkrachtiger en sterker lichaam.

CHI NEI TSANG MASSAGE (CNT) : voor een diepe innerlijke harmonie. Het is een oeroude energetische vorm van orgaanmassage die haar wortels heeft in het Taoïstische China.

Deze massage ontgift, balanceert en versterkt alle fysieke processen, emotioneel evenwicht en bewustzijn en wakkert het helend vermogen van het lichaam aan. Stap binnen in een wereld van innerlijke rust en ervaar de kalmerende en genezende kracht van CNT.

De massage wordt uitgevoerd bovenop loszittende kleding.

CHINFLEX VOETMASSAGE : ervaar de helende kracht van deze voetmassage, een weldaad voor geest en lichaam, gebaseerd op de oude originele chinese voetmassage. De meridiaanbanen en accupuntuurpunten op de voeten, onderbenen en knieën worden gemasseerd, waardoor energieblokkades opgeheven worden.

Met elke Chinflex sessie komt u dichter bij een gebalanceerd en vernieuwd gevoel van welzijn.

TWAN TIMMERMANS


Ervaren massagetherapeut en yoga leraar.