Boost je huid en haar

Supplementen by Bijsterveld 5

Als trotse eigenaar van Bijsterveld 5 heb ik met veel passie en toewijding een eigen merk ontwikkeld dat gericht is op het optimaliseren van schoonheid en welzijn. Onze Collageen Booster & Biotine Hair Booster zijn daar een perfect voorbeeld van. Met jarenlange interesse en ervaring in de schoonheidsindustrie wilde ik producten creëren die niet alleen mijn klanten, maar ook mezelf de beste resultaten zouden bieden.

Wat is collageen?

Collageen is een eiwit dat van nature in ons lichaam voorkomt en een essentiële rol speelt bij het behoud van een gezonde huid, haar, nagels en gewrichten. Het geeft de huid stevigheid en elasticiteit en zorgt voor gezond en glanzend haar.


Naarmate we ouder worden, neemt de natuurlijke collageenproductie af, wat kan leiden tot een verminderde elasticiteit van de huid, fijne lijntjes en rimpels, broos haar en zwakke nagels. Door collageensupplementen te gebruiken, kunnen mensen de collageenproductie in hun lichaam ondersteunen en bijdragen aan het behoud van een jeugdige uitstraling, gezond haar en sterke nagels, evenals het bevorderen van gewrichtsflexibiliteit en het versterken van botten, pezen en spieren.

Waarom Collageen gebruiken?

Collageen is echt een wondermiddel. Het zit van nature in ons lichaam en houdt onze huid stevig en jeugdig, onze haren sterk en glanzend en onze nagels gezond. Maar naarmate we ouder worden, neemt de productie ervan af, wat kan leiden tot rimpels, broos haar en zwakke nagels. Door collageensupplementen te nemen, helpen we ons lichaam een handje en kunnen we die jeugdige uitstraling langer behouden, ons haar en onze nagels gezonder maken en zelfs onze gewrichten en botten versterken!

  • Verbetert de elasticiteit en stevigheid van de huid
  • Vermindert fijne lijntjes en rimpels
  • Stimuleert de haargroei en versterkt het haar
  • Helpt bij het herstellen van beschadigd haar en nagels
  • Geeft een stralende en jeugdige uitstraling


Extra voordelen:

Naast de voordelen voor huid en haar heeft collageen ook andere positieve effecten op ons lichaam, zoals het verbeteren van de gewrichtsflexibiliteit en het versterken van botten, pezen en spieren.

Collageen Booster

Ontdek de kracht van Collageen voor een stralende huid en algeheel welzijn. Marine collageen peptiden zijn identiek aan het menselijk collageen en worden hierdoor optimaal opgenomen door het lichaam. De Collageen Booster komt in de vorm van een bruistablet om de opname nog meer te optimaliseren.

Een tube bevat 20 bruistabletten. Goed voor een kuur van 10 dagen (BOOST) of 20 dagen (ONDERHOUD)

Voor de beste resultaten raden we aan één maand te boosten (2 tabletten/dag), gevolgd door twee maanden onderhoudskuur (1 tablet/dag) de deze kuur minstens twee keer per jaar te volgen.


Biotine Hair Booster

VERSTERK EN VERZORG JE HAAR EN NAGELS MET BIOTIN HAIR BOOSTER

• Tegen haaruitval

• Glanzend, gezond en sterk haar

• Sterke nagels

De Biotin Hair Booster heeft een heerlijke frambozensmaak en is bovendien: vegan, zonder suiker, zonder gluten of glucose, niet getest op dieren, zonder kunstmatige kleur- of smaakstoffen en halal.


Een potje bevat 30 Gummies. Dit is goed voor een kuur van 1 maand.