Versterk je spieren en verminder vet

Bodyshaping met EM Sculpt

Bodyshaping met EM sculpt is een geavanceerde behandeling die spieren versterkt en tegelijkertijd vet vermindert. Het maakt gebruik van hoogintensieve elektromagnetische energie om spiercontracties te stimuleren, waardoor u in korte tijd een strakker en sterker lichaam krijgt.


De voordelen zijn indrukwekkend: verbeterde spiertonus, verlies van hardnekkig vet, een strakkere huid en een meer gedefinieerde lichaamscontour.


Hoe werkt het? Tijdens de behandeling worden elektromagnetische golven naar de spieren gestuurd, waardoor ze samentrekken en ontspannen, net zoals bij een intensieve workout. Dit stimuleert de spiergroei en verhoogt de stofwisseling, wat resulteert in vetverbranding en het versterken van de spieren.

Hoe lang duurt een behandeling?

Een typische behandeling duurt ongeveer 30 - 60 minuten en voelt aan als een intensieve workout, maar dan zonder de fysieke inspanning. Voor optimale resultaten worden meestal 4 tot 6 sessies aanbevolen, met een interval van enkele dagen tot een week tussen elke sessie. Met EM sculpt kunt u snel en effectief werken aan een strakker en gespierder lichaam, zonder chirurgie of downtime.

Before & After

Ontdek de prachtige resultaten van onze klanten!